Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek’ten Koyulhisar’a Ziyaret.

Sivas Valisi Dr. Sn. Yılmaz Şimşek Koyulhisar’ımızı ziyarette bulundu. Sivas Valiliğine atanmasının ardından Koyulhisar’a ziyaret gerçekleştiren Valimiz Dr. Sn. Yılmaz Şimşek, Hükümet Konağı önünde Koyulhisar Kaymakamımız Sn. Resul Yıldırım, Belediye Başkanımız Sn.Osman Epsileli ve ilçe protokolü tarafından karşılandı. Kaymakamımız Sn. Resul Yıldırım’ı makamında ziyaret eden Valimiz Dr. Sn. Yılmaz Şimşek, Kaymakamımız Sn. Resul Yıldırım’dan brifing aldıktan sonra Belediye Başkanımız Sn.Osman Epsileli’yi makamında ziyaret ederek Koyulhisar’ımızda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Valimiz Dr. Sn. Yılmaz Şimşek, Çetin Can Erkek Öğrenci Yurdu Konferans salonunda muhtarlar ve kurum amirleri ile bir araya geldi.Valimiz Dr. Sn. Yılmaz Şimşek, Koyulhisar’ımızın incisi, yeşilin tüm tonlarını içinde barındıran, çam ormanlarıyla kuşatılmış eşsiz bir güzellik olan Eğriçimen Yaylası’nı gezdi.
Başkanımız Sn. Osman Epsileli ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, İlçemize yapılan bu nazik ziyaretlerinden dolayı şahsım ve İlçemiz adına Valimiz Dr. Sn. Yılmaz Şimşek’e teşekkür ederiz.

Bir yorum yapın