• Haberler
  • Sivas’ımıza Robotik Teknoloji Temelli Makine ve Tezgâh Fabrikasının Temeli Atıldı.

Belediye Başkanımız Sn. Osman Epsileli, Tezmaksan Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından 53 dönüm arazide 15 Milyon € yatırımla hayata geçecek olan ‘Robotik Teknoloji’ temelli makine ve tezgâh fabrikasının temel atma programına katıldı.
Temel atma törenine Valimiz Sn. Salih Ayhan, Sivas Belediye Başkan Vekili Sn. Turan Topgül, Koyulhisar Kaymakamı Sn. Resul Yıldırım, Belediye Başkanımız Sn. Osman Epsileli, TSO Başkanı Sn. Mustafa Eken, Tezmaksan Yönetim Kurulu Başkanı Hemşehrimiz Sn. Mustafa Aydoğdu, AK Parti eski Sivas Milletvekili Hemşehrimiz Sn. Selami Uzun, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Hemşehrimiz Sn. İsmail Erdem, Demir Grup Sivasspor Başkanı Sn. Mecnun Otyakmaz ve davetliler katıldı.
Sivas’ımıza Robotik Teknoloji temelli makine ve tezgâh fabrikasını kazandıracak olan Tezmaksan Yönetim Kurulu Başkanı Hemşehrimiz Sn. Mustafa Aydoğdu ve ailesine teşekkür eder, Sivas’ımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz.

Bir yorum yapın