Yeni Cenaze Nakil Aracı İlçemize Hayırlı Olsun.

Belediyemizin kendi kaynaklarından satın aldığı 2022 model Ford Transit Custom Cenaze Nakil Aracını teslim aldık.
Koyulhisar Belediye olarak vatandaşlarımızın en mutlu günlerinde yanında olmak kadar en acılı günlerinde de yanlarındayız. Vefat eden vatandaşlarımıza karşıda son görevimizi en iyi şekilde yapmak ve vefat eden vatandaşlarımızın ailelerinin en acılı günlerinde yanlarında olduğumuzu ve acılarını paylaştığımızı göstermek adına yeni cenaze nakil aracımızı Belediyemizin filosuna kattık. 2 cenazelik aracımızın soğutma sistemleri bulunuyor. Cenaze Nakil Aracıyla, gerek ilçemiz dışında vefat eden vatandaşlarımızın cenazelerinin ilçemize getirilmesi, gerekse ilçemizde vefat eden vatandaşlarımızın cenazelerinin defin işlemlerinin yapılacağı yerlere ulaştırılması sağlanmış olacaktır.
Rabbim son nefesimizde bizleri imanımızdan ayırmasın. Yeni aracımız İlçemize hayırlı olsun.

Bir yorum yapın